Outdoor Game

Outdoor Game on Jungle Racen kokemusten pohjalta rakennettu uuden sukupolven liikuntasovellus mobiililaitteille. Kehitystyössä olemme huomioineet erityisesti järjestetyt liikuntatapahtumat, pelin muokattavuuden ja turvallisuuden.

Outdoor Gamessa on kolme erilaista pelimoodia: Jungle Race, Adventure ja Sport. Näistä Jungle Race on aiemmasta tuttu peli ja näistä eniten pelillisiä elementtejä sisältävä liikuntasovellus. Adventure on luontopolku virtuaalisilla opasrasteilla. Näillä rasteilla voi olla sanallista informaatiota, mediasisältöä tai jopa tehtäviä. Sport on näistä nimensä mukaisesti urheilullisin, suunnistuksen kaltainen sovellus.

Outdoor Game on suunniteltu liikunta- ja ulkoilutapahtumien järjestäjille, kuten opettajille, valmentajille ja yrittäjille, mutta myös perheet ja kaveriporukat voivat järjestää liikunta-aktiviteetteja sovelluksen avulla. Järjestäjä saa kuukausimaksua vastaan käyttöönsä editorit pelien luontiin ja pelin käyttöoikeuksien hallintaan. Hän voi toteuttaa sovelluksen avulla omaa liiketoimintaansa.

Järjestäjän editoreilla voi määrittää pelialueen koon, rastien paikat ja sisällöt. Järjestäjä hallitsee käyttöoikeuksia ja näkee pelaajien statistiikat. Hän voi siis pelitapahtuman jälkeen saada listan pelatuista peleistä ja järjestää vaikka palkinnot niiden avulla. Järjestäjä näkee reaaliaikaisesti, missä pelaajat liikkuvat kartalla.

Jungle Race -pelimoodissa on nyt aiempaa kattavammin määriteltävissä pelialueen koko ja valittavana on myös pelin kesto. Adventurea voi pelata rasti kerrallaan tai siten, että kaikki rastit ovat yhtä aikaa näkyvissä. Sport-pelimoodissa voidaan määritellä tavoiteajat rastien välillä ja luoda esteitä reiteille. Sport-peliä voi pelata myös suunnistuksen kaltaisesti, ettei pelihahmoa ja siten sen sijaintia näytetä pelaajalle itselleen.

Kiinnostuitko? Toimitamme sovelluksen muokattuna asiakkaan tarpeisiin. Lisätietoja pelistä kertoo pelin kehittäjä Jari Haverinen, p. 040 556 0081.


Etusivulle