Jungle Race

Jungle Race on strateginen ulkoilu- ja urheilupeli, jossa pelaaja kerää matkapuhelimessaan toimivan sovelluksen avulla kartalla näkyviä kuvitteellisia hedelmiä. Jottei tehtävä olisi liian helppo, nämä hedelmät ovat liikkuvia.

Pelaajan tehtävänä on kerätä viisi erilaista hedelmää ulkona liikkuen. Yksi tavoitteen mukainen peli kestää noin puoli tuntia. Jungle Racea voi pelata joko yksin tai ryhmässä missä päin maailmaa tahansa. Jungle Racen avulla voidaan järjestää liikuntatapahtumia ja se soveltuu myös urheilijoiden harjoitusmuodoksi.

Katso Jungle Racen esittelyvideo tästä:

Jungle Race toimii webappina eli selaimessa. Sovellus kannattaa lisätä puhelimen kotivalikkoon (avaa ylläoleva linkki ja valitse selaimen valikosta Lisää aloitusnäyttöön -toiminto).

Käynnistä Jungle Race.

Jungle Race -tilastot

Jungle Race pitää myös kirjaa pelatuista peleistä, niihin käytetystä ajasta sekä kuljetusta matkasta. Tulokset tallennetaan pilvipalveluumme (Cloud), joka näyttää pelihistorian kattavasti.

Urheiluseurat ja koulut voivat ostaa käyttöoikeuksia, joilla he pääsevät näkemään oman ryhmän ranking-listat ja suoritukset. Ominaisuus mahdollistaa vaikka kilpailujen järjestämisen Jungle Racen avulla.

Avaa Tilastot (Cloud).

Junior Game

Junior Game on Jungle Race -peli, jota pelataan pienellä, ennalta määritellyllä alueella. Pelialue voidaan määritellä urheilukentälle, puistoon tai vaikkapa omalle pihalle. Pelialueen määrittämiseen pelistä löytyy tarvittava, helppokäyttöinen kenttäeditori.

Jungle Race Sport

Jungle Race Sport -pelissä kierretään kilpaa ennalta määriteltyjä reittejä pitkin. Reiteiltä löytyy rasteja ja ne on kierrettävä järjestyksessä. Reitit vastaavat sprinttisuunnistusta, mutta tiekartan lisäksi ne voivat kiertää myös maastopoluilla. Reiteillä tulee vastaan hedelmiä, joista saa aikahyvitystä, ja ampiaisia, joiden osuessa pelaajaan tulee lisäaikaa. Sovellus näyttää ranking-listat parhaista tuloksista, omien suoritusten rastiväliajat ja niiden vertailun nopeimpiin väliaikoihin.

Valmiita reittejä on jo suurimmissa Suomen kaupungeissa. Voit etsiä reittien lähtöpisteitä kartalta. Jungle Race Sport -peli toimii vain Suomessa. Reittien suunnitteluun on olemassa editorit, joilla jokainen meistä voi luoda uusia reittejä. Editoreihin voi ostaa käyttöoikeuksia, joiden avulla saa yksityiskohtaiset ranking-listat ja voi julkaista reittejä vain oman seuran urheilijoiden käyttöön.

Jungle Race Cross on Sport-pelin erikoismuoto, eräänlainen maastojuoksun sprinttikilpailu. Siinä missä Sport-pelin on suunniteltu kestävän yli 30 minuuttia, Cross-pelin kesto on alle 5 minuuttia. Cross-peli näyttää hedelmillä, kuinka kovia 100m väliajat ovat.

 

Taustaa Jungle Racen kehitykselle

Kaunis ajatus Jungle Racen taustalla oli, että miten me ohjelmistokehittäjät voisimme vaikuttaa siihen, millaisia pelejä ja sovelluksia ihmiset käyttävät. Millainen olisi sovellus, jonka parissa käytettävät tunnit olisivat kaikki hyväksi henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnillemme? Voisiko sovellus olla vielä silloinkin innostava?

Jungle Racen kehitys alkoi loppuvuodesta 2010. Sovelluskauppoihin peli ilmeistyi vuonna 2012, ollen sitä ennen tarjolla Nokian S60-alustalle. Jungle Raceen on luotu näiden vuosien aikana jo yli kuusikymmentätuhatta käyttäjätunnusta.

Jungle Racen teknologioista muutama sana:

Jungle Race on urheilijoiden suunnittelema sovellus, jonka testaamisessa ei ole säästelty kilometrejä.


Lue tästä kattava kuvaus Jungle Racen tuoteperheestä.


Are you looking for English page? You can find it here.Etusivulle